Leksaker online
Fri frakt över 300 kr
Snabba leveranser
Handla tryggt med Klarna

Om oss

Vår vision: Glada, lekfulla barn i en trygg värld

Vi förstår barnets behov av fantasifull lek och glädjen den ger. Inspirerade av detta utvecklar vi våra leksaker i samklang med omvärldens krav på hållbarhet och säkerhet.

På Micki & Friends kan du köpa barn- och babyleksaker som inte bara genomgått våra höga krav på säkerhet och hållbarhet, utan också klarat vår minst lika viktiga lekglädjekontroll. För oss står leken nämligen alltid i centrum. Vi har utvecklat leksaker i 75 år och vet vad som krävs av en bra leksak. Vi studerar hela tiden ny teknik, forskning och trender för att hålla våra produkter pedagogiska, moderna och – viktigast av allt – roliga!

Roliga leksaker kräver snälla fraktsätt

Därför klimatkompenserar vi för frakten av våra leksaker från vårt lager i Småland hem till dig. När du beställt din vara har du den normalt sett hos dig inom 3-6 arbetsdagar.

Fullständiga köpvillkor

Tillsammans är vi stora nog för att göra skillnad

När du köper en vara av oss, skänker vi på Micki & Friends 5% av priset till en organisation som du själv väljer. Genom att göra detta, ger vi tillsammans fler barn möjlighet till en tryggare och mer lekfull barndom.

Läs mer